5 labākās e-komercijas platformas mazajiem uzņēmumiem: pārdošanas apjomu un izaugsmes veicināšanai

5 labākās e-komercijas platformas mazajiem uzņēmumiem: pārdošanas apjomu un izaugsmes veicināšanai

E-komercija ir lielākā no biznesa iespējām mazajiem uzņēmumiem. Jaunu klientu un sadarbības partneru atrašana, zīmola atpazīstamības veidošana, darīt zināmu savu stāstu vai misiju, protams, nav vieglākais uzdevums, kas jāpārvar, lai paliekoši iezīmētu savu uzņēmumu kartē. Taču e-komercija ir atvieglojusi mūsu dzīvi, piedāvājot lietotājam draudzīgas tīmekļa platformas, lai izveidotu savu tiešsaistes veikalu bez jebkādām zināšanām par tīmekļa lapu kodēšanu. Mēs esam izveidojuši sarakstu ar populārākajām tīmekļa platformu vietnēm, kurās varat sākt veidot savu internetveikalu un aprakstīt tā priekšrocības!

Shopify:

Shopify ir viena no populārākajām un lietotājam draudzīgākajām e-komercijas platformām, kas īpaši piemērota maziem un vidējiem uzņēmumiem. Tā intuitīvais interfeiss ļauj pat ar tehniskām specifikācijām nesaistītam lietotājam bez piepūles izveidot savu tiešsaistes veikalu. Dažas no tās galvenajām priekšrocībām ir:

a) Lietotājam draudzīgs: izmantojot ievilkšanas un noņemšanas tīmekļa vietņu veidotāju, Shopify vienkāršo jūsu tiešsaistes veikala izveides un pārvaldības procesu. Tam nav nepieciešamas kodēšanas prasmes un ir pieejamas daudzas pielāgojamas veidnes.

b) Plašs App Store: Shopify App Store piedāvā plašu papildinājumu un spraudņu klāstu, lai uzlabotu jūsu veikala funkcionalitāti, tostarp preces krājumu pārvaldību, SEO optimizāciju un e-pasta mārketinga rīkus.

c) Drošs un uzticams: Shopify nodrošina drošību, uzturēšanu un atjauninājumus, nodrošinot, ka jūsu tiešsaistes veikals ir aizsargāts un vienmēr ir aktualizēts, atjaunināts.

WooCommerce:

WooCommerce ir jaudīgs e-komercijas spraudnis, kas īpaši izstrādāts WordPress lietotājiem. Tā ir lieliska izvēle uzņēmumiem, kas meklē elastīgu un pielāgojamu platformu. Galvenās WooCommerce lietošanas priekšrocības ir: a) Integrācija ar WordPress: ja jau esat iepazinies ar WordPress, WooCommerce pievienošana savai vietnei ir nemanāma. Varat izmantot WordPress ekosistēmu un izmantot iecienītākās tēmas un spraudņus.

b) Ārkārtīgi pielāgojams: WooCommerce ļauj jums pielāgot katru jūsu tiešsaistes veikala aspektu, sākot no produktu lapām līdz norēķināšanās procesiem, pielāgojot to jūsu zīmola unikālajai identitātei.

c) Mērogojams: jūsu biznesam augot, WooCommerce var paplašināties kopā ar jums, pielāgojot arvien lielāku produktu un klientu skaitu.

BigCommerce:

BigCommerce ir e-komercijas platforma, kas piemērota maziem uzņēmumiem, kas meklē uzlabotas funkcijas un mērogojamību. Šeit ir norādīts dažas no platformas priekšrocībām:

a) Iebūvētie SEO rīki: BigCommerce piedāvā iebūvētas SEO funkcijas, lai palīdzētu uzlabot jūsu veikala redzamību meklētājprogrammās, veicinot dabisku plūsmu un potenciālo klientu piesaisti.

b) Pamesto grozu atjaunošana (atkopšana): šī platforma nodrošina automatizētus pamestu grozu atjaunošanas (atkopšanas) e-pasta ziņojumus, mudinot klientus pabeigt pirkumus un palielināt jūsu pārošanas ieguvumu līmeni.

c) Droša uzturēšana: BigCommerce ietver drošu un uzticamu uzturēšanu, nodrošinot jums sirdsmieru, zinot, ka jūsu klientu dati ir aizsargāti.

Wix:

Wix ir daudzpusīgs vietņu veidotājs, kas piedāvā arī e-komercijas iespējas, padarot to par ērtu universālu risinājumu maziem uzņēmumiem. Tās priekšrocības ietver:

a) Intuitīvs vietņu veidotājs: Wix ievilkšanas un nomešanas redaktors ļauj viegli izveidot satriecošus un profesionāla izskata tiešsaistes veikalus.

b) App Market: Wix App Market piedāvā dažādas lietotnes, lai paplašinātu jūsu veikala funkcionalitāti, piemēram, tiešraides tērzēšanas atbalsts, sociālo mediju integrācija un citas.

c) Mobilā optimizācija: Wix automātiski optimizē jūsu tiešsaistes veikalu mobilajās ierīcēs, nodrošinot netraucētu iepirkšanās pieredzi jūsu klientiem, kas iepirkumiem izmanto mobilās ierīces.

Squarespace:

Squarespace ir pazīstama ar savām vizuāli pievilcīgajām veidnēm un lietošanas vienkāršību, padarot to par lielisku izvēli radošo nozaru mazajiem uzņēmumiem. Tās priekšrocības ietver:

a) Skaistas veidnes: Squarespace piedāvā plašu satriecošu veidņu izvēli, kas izstrādāta, lai pēc iespējas efektīvāk demonstrētu jūsu produktus.

b) Adaptīvs dizains: jūsu tiešsaistes veikals izskatīsies lieliski visās ierīcēs, uzlabojot lietotāja pieredzi un veicinot lielākus pārdošanas apjomus.

c) Iebūvētas analīzes iespējas: Squarespace nodrošina iebūvētus analīzes rīkus, lai izsekotu jūsu veikala rentabilitātei, ļaujot pieņemt uz datiem balstītus lēmumus, lai nākotnē uzlabotu jūsu pārdošanas stratēģiju.

Pareizas e-komercijas platformas izvēle savam uzņēmumam var būtiski ietekmēt jūsu tiešsaistes pārdošanas panākumus. Katra no minētajām platformām piedāvā unikālas priekšrocības, apmierinot dažādas biznesa vajadzības un prasības. Pirms galīgā lēmuma pieņemšanas apsveriet savus konkrētos mērķus, budžetu un tehniskās zināšanas. Izmantojot pareizo e-komercijas platformu, jūs varat pacelt savu mazo uzņēmumu jaunos augstumos un veicināt ilgtspējīgu izaugsmi digitālajā tirgū.